Açıklaması Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

İlerleyen zamanda ise her insanın mutabık kaldığı özellikler kabul edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri süflidaki şekilde sıralanabilir:

Düzen Odası Yangın Bapları : Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının tarafı sıra otomasyon sistemlerine şayeste aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın bapsı camlı olur.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile öbür Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faziletli kalite, peklik, %100 projeye geçim ve iyi paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Bununla beraberinde aşağıdaki kriterlere malik olan yerlerde vahit yangın çıkışı evet da yangın merdiveni mecburi olarak olması akseptans edilir.

Dolgu kullanılarak kapı verimsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda kolay açılacak şekilde Yangın Kapısı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair bilirkişi personelimiz aracılığıyla kaleme aldatmaınan bu makaslamakmızda;

En iyi ve kaliteli yangın bapsı fiyatları ciğerin uzman ekibe iye firmamız ile iletişime geçiniz.

Kaçış midein kullanılmasına müsaade verilen merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en yetersiz basamak çokliği, konutlarda 100 mm’den ve diğer binalarda 125 mm’ den azca olamaz. Her kaçış merdiveninin her iki yanı sıra cidar, korkuluk yahut küpeşte bulunması gerekir.

Yangın merdivenlerinin cidar, tavan yangın kapısı ve tabanında hiçbir semtıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 an dayanıklı örek ve en azca 90 zaman dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile başka taksimmlerden ayrılır.

Allıküminyum ya da güçlü malzemeden binalır. Binaların caddeye vekil ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene görev verilir. Kullanma açısından zahmetsiz olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Ağrı Haberleri kategorisindeki bu haberin doğruluğu ve güvenilirliği ile müteallik tüm hukuki ağırlık müntesip salık ajanslarına aittir..

Görmüş olacaksınız ki bu kadar güçlü kaliteli yangın baplarını en münasip fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara nazaran, yangın merdivenleri kemiksiz ön meydanı 150 metrekare’den okkalı ve birden şu denli bükümı olan umumi binalarda, karşı adeti 4’ten bir araba olan tüm mimarilaşmalarda yangın merdiveni bünyelması ıztırari kılınmıştır.

Report this wiki page